Заменик-министерот Сајкоски на работен состанок со 27 градоначалници

Заменик-министерот за локална самоуправа Ѓоргија Сајкоски викендов одржа работен состанок со градоначалници и претставници на 27 општини кои имаат намалување

Read more
Exit mobile version