Деспотоски: Имаме 4.500 гласови предност за победа во Кичево

Бројките од минатите избори во Кичево покажуваат разлика од 4.500 гласови кои се тешко надминливи, вели за А1Он актуелниот градоначалник

Read more
Exit mobile version