КУД „Нико Пусоски“ слави 65 години постоење

Чуварите на македонската народна песна и игра од Кичево и кичевско, КУД „Нико Пусоски“ деновиве одбележуваат 65 години постоење, јубилеј

Read more
Exit mobile version