ВИДЕО: Тале Бацката, Рок легендата од Кичево кому годините не му можат ништо!

Тој е жива легенда, енциклопедија за едно славно време на првите кичевски рокери. Ја живее седмата деценија од животот, ама

Read more

Бендот Black Velvet се враќа на кичевската сцена

Еден, од своевремено поактивните кичевски бандови,  Black Velvet викендов ќе го има својот камбек по две и пол години пауза!

Read more
Exit mobile version