Ако не те фермаат во Facebook, пиши му на Цукерберг – Палестински експерт откри сериозен пропуст во безбедноста на Facebook

Палестински експерт за комуникациски системи беше принуден на објави предупредување на ѕидот на основачот на Facebook, Марк Цукерберг, откако тимот

Read more

Директно од World Mobile Congress во Барселона #2

Intel беа по генерални, некако не се дирекно инволвирани во мибилната тeхнологија како Samsung, Apple и други, но тие всушност

Read more

Кичевчанецот Тино Алексов надмина 10 000 преводи на Facebook!

Веќе пишувавме за Кичевчанецот Тино Алексов, човекот поради кого користите Facebook на Македонски! Тогаш имаше 6135 преводи на термини на

Read more

Facebook надмина 1 милијарда корисници

Најголемиот феномен на денешницата, Facebook, надмина 1 милијарда корисници! Со тоа Facebook e „третата држава“ по број во светот по

Read more
Exit mobile version