Бубе влезе помеѓу најдобрите 50, Зорчион – шампион во Sepultura drum covers!

Љупчо Стефановски официјално е влезен во првите 50 гитаристи, во конкуренција од над 430 пријавени од целиот свет на натпреварот

Read more

Да го поддржиме Љупчо Стефаноски

Еден од најдобрите гитаристи во Кичево, Љупчо Стефаноски, се натпреварува на On-line натпреварот Guitar Messenger Solo Competition. Стефаноски се претставува

Read more