1000 години Охридска Архиепископија, промотивно видео и програма за одбележувањето

Со Свечена академија во присуство на членовите на Светиот архиерејски синод на Македонската православна црква – Охридска архиепископија предводени од

Read more

Monastère Sainte Vierge Marie Precista

Comment arriver au monastère Sainte Vierge Marie Precista à Kičevo Le Monastère dédié à  la Sainte  Vierge  Marie Precista connu

Read more