Низ објективот на кичевскиот фотоклуб „Пиксел“

Кичево отсекогаш имало фотоентузијасти. Постарите се сеќаваат на фотоклубовите (ги викавме фото секции) кои постоеја во основните училишта. Кој процес

Read more
Exit mobile version