Да го поддржиме Љупчо Стефаноски

Еден од најдобрите гитаристи во Кичево, Љупчо Стефаноски, се натпреварува на On-line натпреварот Guitar Messenger Solo Competition. Стефаноски се претставува

Read more
Exit mobile version