ФОТО: Танец и Коло со сиот блесок пред кичевчани

Каква вечер за љубителите на фолклорот во Кичево.Танец и Коло на една сцена на заеднички настап , настан неповторлив на подолг рок.Сите што дојдоа на овој концерт, ќе го паметат и прераскажуваат она што го доживееја во неповторливите 80 минути, концерт во еден ритам, со играчка перфекција на двата ансамбли и колорит како од бајките.Нека и оваа фотогалерија ги долови миговите од вечерашниот„ мега“ концерт.
Зоран Антоски
Exit mobile version