Традиционален турнир во фудбал во село Србјани

И годинава, на 12-ти јули, ќе се одржи традиционалниот Петровденски турнир во фудбал во село Србјани. Сите заинтересирани екипи можат да го пријават своето учество на телефонскиот број: 070/ 916-222, најдоцна до 9-ти јули. Ждрепката ќе се изврши пред почетокот на турнирот, на 12-ти јули. Начинот на игра е 5+1, а учеството на турнирот чини 1000 денари.