„Трансмет“ бара лица за обезбедување на објекти

Компанијата „Трансмет“ која работи на изградба на автопатот Кичево – Охрид вработува лице за обезбедување на објекти. Кандидатот мора да има лиценца за обезбедување на објекти. Други потребни квалификации се : Завршено средно образование, работно искуство во обезбедување на градежни објекти, лојална личност, со развиено чувство за одговорност, способност за индивидуална и тимска работа и флексибилност за работа на терен.

Заинтересираните кандидати потребно е да го достават своето CV на e-mail адреса: vrabotuvanje@transmet.com.mk   со назнака: “Лица за обезедување на објекти“.

Огласот трае до 5 декември 2014 година.