Гори манастирот Трескавец кај Прилеп

Гори манастирот Трескавец во близина на Прилеп, пренесе телевизијата Сител. Изгорени се двата конаци, потврдуваат извори на телевизијата. Засега нема информации која е причината за избувнувањето на пожарот.

Exit mobile version