По патот со облаците

Веројатно сте се фатиле самите себе си како препознавате некоја форма во облаците.  Неретко се воодушевуваме од нив. Природата секогаш знае да изнуди воздишки, да поттикне желба, да создаде ремек дело. Ве оставам во облаци :).

Exit mobile version