ФОТО: Урнат билборд на кандидатот Деспотоски и уште неколку уништени

Вчера во вечерните часови урнат е рекламен билборд на кандидатот Благоја Деспотоски – Ташко, а уште неколку се уништени со црна боја и на нив со спреј се исчкртани пароли „УЧК“ и редниот број на противкандидатот на Деспотоски.

Дали некој е нервозен поради се поизвесната победа на Благоја Деспотоски?

Exit mobile version