Велигденски честитки од Премиерот Груевски до кичевските свештеници

Покрај честитките на многубројните верници присутни пред храмот Свети Апостоли Петар и Павле во Кичево, Премиерот Никола Груески, Велигден им го честита и на свештениците од кичевското архиерејско намесништво.
Првата честитка ја прими отец Војне Ристески , еден од највозрасните во овој црковен храм.
    Зоран Антоски