Видео кое ќе ве разнежни до солзи

Се нарекуваат Attraction Black Light Theatre. Креираат слики со сопствените тела и така ги раскажуваат приказните. Ова е една вистинска, љубовна приказна која изведуваат на шоуто Britains got talent. Ќе ве разнежни до солзи. Погледнете го.