ВИДЕО: Голем народен митинг во Кичево (14.03.2013)

Видеа од големиот народен митинг во Кичево.

* Останатите видеа ќе бидат дополнително поставувани, за што навремено ќе бидете известени.

Говор на премиерот на Република Македонија, Никола Груевски

Говор на градоначалникот на Кичево, Благоја Деспотоски

Говор на Дејан Пандилески, носител на листата на советници „Кичевчани за Кичево“

Говор на Идавер Реџепоски – Обама, кандидат за советник на советничката листа „Кичевчани за Кичево“

Говор на Кенан Хасипи

Говор на Лилјана Поповска

Говор на Малиша Станковиќ

Говор на Мите Костов

Што мислат кичевчани од сите националности за кандидатот за градоначалник Благоја Деспотоски и кратки интервјуа со кандидатите за советници, Јилмаз Имероски и Ванчо Србакоски од заедничката советничка листа „Кичевчани за Кичево”. Прилог на Бојана Димитријевска од ТВ Сител.

Прилог на Бојана Димитријевска од ТВ Сител по народниот митинг во Кичево со извадоци од говорите на градоначалникот Благоја Деспотоски Ташко и премиерот Никола Груевски

 

Exit mobile version