ВИДЕО: Најновата песна на Line Out – Ова лето

Бојан & Бојан од Line Out денес во lounge барот Red Caffe ја промовираа најновата песна и видео запис – Ова Лето. Одлична летна, лесна песничка. Музиката и аражманот се на Зоран Алексиќ, текстот на Рената Кралевска, а видеото е на Бојан Стоилковски. Слушнете ја:

Line Out Facebook: https://www.facebook.com/lineoutmacedonia
Line Out Twitter: https://twitter.com/lineoutmk

Exit mobile version