ВИДЕО: Путин му се изнасмеа во лице на новинар

Обично ладниот руски претседател кој ретко покажува емоции, овој пат беше „сериозно“ предизвикан. Погледенте како Владимир Путин реагираше на прашањето на новинарот „Зошто Русија е против ракетниот штит на САД кога тој е насочен против Иран?“…

Exit mobile version