Кичево викенд шема (1 – 3 ноември, 2013)

Кино на НУ Центар за културта Кочо Рацин

Недела-Петок: ,,РЕВИЈА НА РУСКИ ФИЛМОВИ,,ВО КИНО НУ ЦК КОЧО РАЦИН

* * *

Клуб Гравити

Петок: Hip Hop & R’n’B Friday, почеток: 22.30 влез: слободен

Сабота: 2 EXIT (band), почеток: 22.30 влез: слободен

* * *

Клуб Имиџ

Петок: FINLANDIA Party & Urban Dance with Dj Ardi Flex, почеток: 22.30 влез:/

Сабота: TUBORG presentation with DJ NASTY DELUXE, почеток: 22.30 влез:/

* * *

Ресторан Мегос

Петок: Кичевски Тамбураши, почеток: 21.30 влез:/

Сабота: Свирка со Нота Бенд Тришо (075 305 191), почеток: 22.00 влез:/

* * *

Гостилница Панорама(резервации: 071/326-885 и 076/311-665)

Петок: Дарко Стојаноски & група Харизма, почеток: 22.00 влез:/

* * *

Ресторан Стара Куќа

Сабота: Кичевски Тамбураши, почеток: 21.30 влез:/