Кичево викенд шема (1-3 март 2013)

Спортска сала „Христо Узунов“

Сабота: Промоција на програмата на кандидатот за Градоначалник на општина Кичево, Благоја Деспотоски, почеток: 18.30

* * *

Спортска сала „Јанчица“

Недела:  РК Кичево 2010-РК Металург Скопје, почеток: 16.00, влез: /

* * *

Клуб Гравити

Петок: FINLANDIA PARTY, почеток: 22.30 влез: /

Сабота: Skandal Sastaf, почеток: 22.30 влез: 50 денари

* * *

Клуб Војаџер

Петок: Comercial night со DJ Alex Rex, почеток: 22.30, влез: /

Сабота: – BOURJOIS MAKE UP SESSION, почеток: 13.30-17:00, влез: /

PAINTED-HIGH CONTROL, почеток: 22.30, влез: /

* * *

Ресторан Антика

Сабота: Свирка со Нота Бенд, почеток: 22.00, влез: бесплатен

* * *

Клуб Стефано

Сабота: Bambus Band •Live• , почеток: 22.40, влез: 50 денари

* * *

Пицерија Јаху

Петок: Discount for Friday, почеток: 21 часот

 

* доколку има настан кој не е на листата, пишете на kontakt@kicevo.mk за да биде додаден