Кичево викенд шема (10-12 мај 2013)

Центар за Култура Кочо Рацин

Петок: Велигденски концерт на КУД „Рацин“, почеток: 20.00 влез: слободен

* * *

Кичево

Недела: Tрка по друмски велосипедизам, почеток: 11.00 часот

* * *

Клуб Гравити

Петок: Ladies Night, почеток: 22.30 влез: /

Сабота: Antenna5 Commercial music, почеток: 22.30 влез: /

* * *

Клуб Војаџер

Петок: DJ Alex Rex, почеток: 22.30 влез: /

Сабота: DJ Ardi Flex, почеток: 22.30 влез: /

* * *

* доколку има настан кој не е на листата, пишете на kontakt@kicevo.mk за да биде додаден

Exit mobile version