Кичево викенд шема (11-13 јануари 2013)

Клуб Војаџер

Петок: Banderola Band, почеток: 22.00 влез: /

Сабота: Димитар Андоновски, почеток: 22.00 влез: 50

* * *

Клуб Гравити

Петок: Hip Hop & R’n’B Friday, почеток: 22.45 влез: слободен

Сабота: Браво бенд, почеток: 22.45 влез: 50 денари

* * *

Клуб Стефано

Сабота: Denis Ex [Live Set], почеток: 22.45, влез: /

Недела: Дочек на Стара Нова Година со Johny Live, почеток: 22.45 влез: /

* * *

Пицерија Јаху

Петок: Свирче со @Дуо Тренд, почеток: 22.00 влез: /

* * *

Кафе Анастасија

Сабота: Свирка со Нота Бенд, почеток: 21.30, влез: /

* * *

Ресторан Атва

Недела: Дочек на Стара Нова Година со Дарко Стојаноски & група Харизма, почеток: / резервација: 350 денари

* * *

Гостилница Панорама

Недела: Дочек на Стара Нова Година, почеток: 20.00 часот, резервации: 200 денари

* * *

Ресторан Антика

Сабота: Џибит Трио, почеток: / влез: /

Недела: Дочек на Стара Нова Година, почеток: 22.00 влез: /

* * *

*за настан кој не е наведен, слободно пишете да се додаде: kontakt@kicevo.mk