Кичево викенд шема (12 – 14 декември 2014)

Н.У. Центар за култура „Кочо Рацин” – Кичево

Петок: Изложба ,,Семејно насилство и трговија со луѓе, почеток: 18.00 влез: слободен

 

Клуб Имиџ

Петок: Friday After Work, почеток: 15.00 – 18. 00 влез: /

Петок: Dj Guardian, почеток: 23.05 влез: /

Сабота: Хип Хоп со K-105, почеток: 22.10 влез: /

 

Клуб „Маало“

Петок: THE BACKDOOR BAND, почеток: 22.25 влез: /

Сабота: “Betty’s Boobs” Band, почеток: 22.25 влез: /

 

Клуб Тунел

Петок: ROBOTNIX [dbr grupa], почеток: 23.00 влез: /

Сабота: Kire Filiposki & Kiko i Koki band, почеток: 23.00 влез: /

 

Висаж Ресторан

Петок: Свирка со Нота Бенд Тришо Ресторан, почеток: 22.00 влез: /

Сабота: Забава со “КИЧЕВСКИ ТАМБУРАШИ”, почеток: 21.30 влез: /

 

Ресторан Панорама

Сабота: Дарко Стојаноски и група “ХАРИЗМА”

 

доколу некој настан е пропуштен слободно пишете на kontakt@kicevo.mk

Exit mobile version