Кичево викенд шема (12-14 април 2013)

Стадион на ФК Напредок

Сабота: Напредок – Тетеокс, почеток: 16:00

* * *

Клуб Војаџер

Петок: ADDICTED LIVE, почеток: 22:30 влез: слободен

Сабота: NOVIOT ASPEKT NA STARATA SKOLA so MILAN RISTESKI, почеток: 22.00 влез: /

* * *

Клуб Гравити

Петок:

Савота: Gevrek live, почеток: оо.00 влез: /

* * *

Пицерија Јаху

Петок: Вечер со Ѓорѓе Балашевиќ, почеток: 21:30 влез: /

* * *

Ресторан Антика

Сабота: Харизма бенд и Дарко Стојаноски, почеток: 21.00 влез: /

* доколку има настан кој не е на листата, пишете на kontakt@kicevo.mk за да биде додаден