Кичево викенд шема (12 – 14 јули, 2013)

Село Кнежино, Куќа на уметноста

XX Ликовна колонија

* * *

Село Белица

Недела: Трети Белички Средби

* * *

Клуб Војаџер

Петок: LATINO NIGHT, почеток: 22.00 влез: /

Сабота: VLATKO LOZANOSKI – LOZANO, почеток: 23.00 влез:  карти во продажба 50 ден./на врата 100 ден.

* * *

Клуб Гравити

Петок: Urban Party / Dj DaDi & Vlatce, почеток: 22.30 влез: слободен

Сабота: Acoustico Band, почеток: 22.30 влез: 50 денари

* * *

Клуб Стефано

Петок: Dragan Temelkoski Johnny, почеток: 22.00 влез: /

Сабота: Rap & R’n’B Night with Free Tequila, почеток: 22.00 влез: /

* * *

*за настан кој не е наведен, слободно пишете да се додаде: kontakt@kicevo.mk

Exit mobile version