Кичево викенд шема (14 – 16 ноември 2014)

Сала Јанчица

Сабота: ракометен натпревар Р.К Гого (Кадети) – Р.К Бутел 2014 (Кадети), почеток: 11.00 влез: /

Клуб Маало

Петок: BALKAN Party with DJ Alex Rex, почеток: 22.30 влез: /

Сабота: Alen Hasanovic & band, почеток: 22.30 влез: /

Клуб Тунел

Петок: ROBOTNIX, почеток: 23.00 влез:  /

Сабота: Play Hip Hop With Strajk (MC), почеток: 23.00 влез: /

Клуб Имиџ

Петок: After Work Party со Горан Слајд, почеток: 15-18 часот влез:/

Петок: Unplugged со Бојан, почеток: 22.15 влез:

Сабота: /

Ресторан Визаж

Сабота: Свирка со Нота Бенд Тришо, почеток: 22.00 влез:/

Ресторан Изворски Бисер

Петок: Свирка со „ПРОФА БЕНД“, почеток: 22.00 влез:/

Доколку некој настан не е наведен, слободно пишете ни на kontakt@kicevo.mk