Кичево викенд шема (14-16 декември 2012)

Стадион на ФК Напредок

Недела: Напредок – Металург, последно коло од есенскиот дел во ПМФЛ, почеток 13.00 часот

* * *

Клуб Војаџер

Петок: Времеплов 2, почеток, 22.оо влез: /

Сабота: Влатко Лозаноски, почеток: 22.00, влез: карти на врата 100 денари, во претпродажба 50 денари

* * *

Клуб Гравити

Петок: Ladies Night почеток: 22.45 влез: слободен

Сабота:  Викторија Лоба, почеток: 22.45 влез: 50 денари

* * *

Клуб Стефано

Петок: Johnny Live, почеток: 22.30, влез: /

* * *

Пицерија Јаху

Петок: Свирка со Дуо Тренд, почеток: 21.00, влез: /

* * *

*за настан кој не е наведен, слободно пишете да се додаде: kontakt@kicevo.mk