Кичево викенд шема (15-17 февруари 2013)

Клуб Војаџер

Петок: Dj SPECTROMANSKI (journees recording), почеток: 22.00 влез:/

Сабота: Marko I LogOut, почеток: 22.00, влез: 50 денари

* * *

Клуб Гравити

Петок: R’n’B and Hip-Hop Party, почеток: 22.30 влез: /

Сабота: Captain Мorgan Party, почеток: 22.30 влез: /

* * *

Клуб Стефано

Петок: Караоке со Екстра Девојки, почеток: 22.45 влез: слободен

Сабота: Избор на MISS – Стефано Клуб (Традиционално), почеток: 22.45 влез: 50 денари

* * *

Ресторан Антика

Петок: Свирка со Нота Бенд, почеток: 22.00 влез: /

Сабота: Свирка со Џибит трио, почеток: 22.00 влез: /

*за настан кој не е наведен, слободно пишете да се додаде: kontakt@kicevo.mk

Exit mobile version