Кичево викенд шема (15-17 март 2013)

Стадион на ФК Напредок

Недела: ФК Напредок – ФК Турново, почеток: 14.00 часот

* * *

Клуб Војаџер

Петок: Children of the revolution, почеток: 22.20 влез: /

Сабота: PUMPERS, почеток: 22.00 влез: 50 денари

* * *

Клуб Гравити

Петок: Commercial Friday, почеток: 22.30 влез: слободен

Сабота: DJ CVARE, почеток: 22.30 влез: 50 денари

* * *

Пицерија Јаху

Петок: Свирка со Перица, почеток: 21.30 влез:/

* доколку има настан кој не е на листата, пишете на kontakt@kicevo.mk за да биде додаден