Кичево викенд шема (16-18 ноември 2012)

Клуб Флерт

Петок: Мак & ЈУ 100% зАбаВа, почеток: 22.30, влез слободен

Сабота: BeToN Party, почеток: 22.35, влез 50 ден.

* * *

Клуб Гравити

Петок: Commercial Friday, почеток: 22.30, влез слободен

Сабота: /

* * *

Клуб Стефано

Петок: Dragan Temelkovski JOHNNY(Live), почеток: 22.30, влез /

Сабота: Retro Music, почеток: 22.00, влез /

* * *

Пицерија Јаху

Петок: Свирче со Дуо Тренд, почеток: 22.00

Сабота: /

* * *

Ресторан Мерак

Сабота: Спасен Сиљаноски во живо, почеток: 21 часот

* * *

Green Caffe

Сабота: Свирка со Нота Бенд, почеток : 21.30 часот

* * *

*за настан кој не е наведен, слободно пишете да се додаде: kontakt@kicevo.mk

Exit mobile version