Кичево викенд шема (18 – 20 октомври, 2013)

Спортски центар Крушино

Недела: Велосипедска трка на падините на Крушино, старт: 12.00

* * *

Клуб Имиџ

Петок: ROBOTNIX, почеток: 22.00 влез:/

Сабота: Marko Logout, почеток: 22.30 влез: /

* * *

Ресторан Мегос

Петок: Кичевски Тамбураши, почеток: 21.00 влез:/

* * *

Ресторан Стара Куќа

Сабота: Кичевски Тамбураши, почеток: 21.00 влез:/

* * *

*за настан кој не е наведен, слободно пишете да се додаде: kontakt@kicevo.mk