Кичево викенд шема (18-21 јануари 2013)

Богојавление – Водици, Фрлање на Светиот Крст во базенот во кругот на Дом на АРМ, Сабота 9.00 часот

* * *

Клуб Гравити

Петок: Commercial Friday, почеток: 22.45, влез: слободен

Сабота: Влатко Илиевски, почеток: 22.30, влез: 50 денари

* * *

Клуб Војаџер

Сабота: Културно уметничка забава, почеток: 22.00 влез: /

 

*Доколку бидат пријавени други настани, истите ќе бидат навреме додадени. за настан кој не е наведен, слободно пишете да се додаде: kontakt@kicevo.mk

Exit mobile version