Кичево викенд шема (19 – 21 декември 2014)

Водици 2015 Кичево и Кичевско

Клуб Маало

Петок: Dj STEEZ, почеток: 22.30 влез: /

Сабота: LABAVO LAVABO, почеток: 22.30 влез: /

 

Клуб Тунел

Сабота: Alex & Koki Live-Balkan Party, почеток: 23.00 влез: /

 

Клуб Имиџ

Петок: Dj Alex, почеток: 22.05 влез: /

Сабота: Само Тони и две Жени, почеток: 22.00 влез: /

 

Јаху Пицерија

Петок: Роденденска Свирка со Unknown Band, почеток: 22.00 влез: /

 

Висаж Ресторан

Петок: Свирка со Нота Бенд, почеток: 22.00 влез: /

 

Пицерија Ресторан Маестро

Сабота: Свирка со Нота Бенд Тришо, почеток: 22.00 влез: /

 

Ресторан Панорама

Сабота: Дарко Стојаноски и група “ХАРИЗМА” , почеток: 22.00 влез: /

 

Стрит Паб

Сабота: Забава со “КИЧЕВСКИ ТАМБУРАШИ”, почеток: 21.00 влез: /

 

доколу некој настан е пропуштен слободно пишете на kontakt@kicevo.mk