Кичево викенд шема (19 – 21 јули, 2013)

Село Кнежино, Куќа на уметноста (петок, сабота)

XX Ликовна колонија

* * *

Клуб Стефано

Сабота: Party ON, почеток: 22.30 влез: /

* * *

Клуб Гравити

Петок: FLOODER & A.MICAJKOV & ROBOTNIX , почеток: 22:00 влез: /

Сабота: METO DI FLASH + video karaoke, почеток: 22:30 влез: /

* * *

Клуб Војаџер

Петок: Macedonian hits, почеток: 22.00 влез: /

Сабота: DJ TANJA, почеток: 23.00 влез: 50 денари

* * *

*за настан кој не е наведен, слободно пишете да се додаде: kontakt@kicevo.mk