Кичево викенд шема (2 – 4 август, 2013)

НУЦК „Кочо Рацин“ – Кичево

110 години Илинден

* * *

Клуб Гравити

Петок: SIXTH SENSE, почеток: 22.30 влез: слободен

Сабота: GJOKO TANESKI ( live ), почеток: 22.30 влез: 50 денари

* * *

Клуб Стефано

Петок: Johnny ,почеток: 22.00 влез: /

Сабота: Marko Logout , почеток: 22.00 влез: /

* * *

Ресторан Антика (078 223 003)

Петок: Свирка со Нота Бенд, почеток: 22.00 влез: /