Кичево викенд шема (20 – 22 септември, 2013)

Манастир Света Богородица Пречиста

Петок: Народен собир во манастирот Света Богородица Пречиста – Кичевска по повод утрешниот големи празник Рождество на Пресвета Богородица

* * *

Клуб Имиџ

Петок: Urban Dance With Ardi Flex, почеток: 22.00 влез: /

Сабота: DJ Ivan PSI, почеток: 22.00 влез: /

* * *

Клуб Гравити

се разубавува 😉

* * *

Ресторан Мегос (075 305 191)

Сабота: Свирка со Нота Бенд Тришо, почеток: 22.00 влез: /

* * *

  *за настан кој не е наведен, слободно пишете да се додаде: kontakt@kicevo.mk

 

Exit mobile version