Кичево викенд шема (21 – 23 јуни, 2013)

Клуб Гравити

Петок: Бени Нон-Стоп почеток: 22.00 влез: 70 денари

Сабота: DJ Гоце (САФ) почеток: 22.30 влез: 50 денари

* * *

Клуб Војаџер

Петок: Urban Dance со Ardi Flex почеток: 23.00  влез: /

Сабота: Фолтин почеток: 23.00 влез: 70 денари

* * *

* доколку има настан кој не е на листата, пишете на kontakt@kicevo.mk за да биде додаден