Кичево викенд шема (22 – 24 ноември, 2013)

Н.У.Ц.К “Кочо Рацин”- Кичево

Сабота: Teатарска претстава “СВЕТСКА ВОЈНА” почеток: 19.30 влез: 50 денари

* * *

Спортска сала Јанчица

Сабота: РК Кичево 2010 – РК Куманово, почеток: 13.00 влез: /

* * *

Клуб Војаџер

Петок: FUNKY TOWN WITH ACO SOUND, почеток: 22.оо влез:/

Сабота: ANDREJ MICAJKOV, почеток: 22.оо влез:/

* * *

Клуб Имиџ

Петок: AFTERWORK Party with DJ Robotnix, почеток: 15-19.00 влез:/

Петок: ADICTED live, почеток: 22.30 влез:/

Сабота: /

* * *

Клуб Гравити

Петок: FLOODER , почеток: 22.30 влез: слободен

Сабота: Latino Sounds with BANDEROLA ( band ), почеток: 22.30 влез: слободен

* * *

Ресторан Стара Куќа

Сабота: Кичевски Тамбураши, почеток: 21.30 влез: /

* * *

Ресторан Мегос

Сабота: Свирка со Нота Бенд Тришо, почеток: 22.00 влез: /

За настан кој не е додаден, слободно пишете на: kontakt@kicevo.mk