Кичево викенд шема (22-24 февруари 2013)

Клуб Гравити

Петок: TUBORG Party, почеток: 22.20, влез: /

Сабота: FLASH Band (live), почеток: 22.30, влез: /

* * *

Клуб Војаџер

Петок: DJ MILAN, почеток: 22.00 влез: /

Сабота: ADDICTED LIVE, почеток: 22.30 влез: /

* * *

Клуб Стефано

Сабота: Модна Ревија – Шанел „Бикини Party“, почеток: 22.40 влез: /

* * *

Пицерија Јаху

Петок: Свирка со Нота Бенд, почеток: 22.00 влез: /

* * *

Ресторан Антика

Петок: Свирка со Џибит трио, почеток: 22.00 влез: /

Сабота: Свирка со Нота Бенд, почеток: 22.00 влез:/

*за настан кој не е наведен, слободно пишете да се додаде: kontakt@kicevo.mk