Кичево викенд шема (22-24 март 2013)

Локални избори 2013, недела 24 март, 07 – 19 часот

Петок: Митинг Центар 1 – Подварош – Карпош (кај поштата), почеток: 18.00 часот

* * *

Клуб Гравити

Петок: Игор Јовановски & DJ Андреј Ѓошев, почеток: влез: /

Сабота: Забава „Кичевчани за Кичево“, почеток: 22.00 влез: /

* * *

Клуб Војаџер

Петок: Македонија – Белгија, почеток: 19.45

Петок: Weeek end почеток: 22.00 влез: 50 денари

Сабота:

* * *

Клуб Стефано

Петок: Johnny LIVE, почеток:22.45 влез: 50 денари

* доколку има настан кој не е на листата, пишете на kontakt@kicevo.mk за да биде додаден