Кичево викенд шема (23 – 25 август, 2013)

КАЛЕФЕСТ #05, Китино Кале

Сабота, почеток: 18.00 часот влез: 100 денари

* * *

Клуб Гравити

Петок: IVAN RADENOV ( Live ), почеток: 22.45 влез: 50 денари

Сабота: SHINE, почеток: 22.45 влез: 50 денари

* * *

Клуб Имиџ

Петок: Ladies Night Off , почеток: 22.00 влез: /

Сабота: Dj ICKO (Antenna5), почеток: 22.30 влез: /

* * *

Клуб Ускана

Петок: PASS-N-G-R , почеток: 23.00 влез: /

* * *

Ресторан Стара Куќа

Сабота:  Забава со “Кичевски Тамбураши”, почеток: 21.30 влез: /

* * *

*за настан кој не е наведен, слободно пишете да се додаде: kontakt@kicevo.mk

Exit mobile version