Кичево викенд шема (24 -26 мај 2013)

Клуб Војаџер

Петок: COMMERCIAL NIGHT, почеток: 23.00 влез: /

Сабота: Тамара Тодевска, почеток: 23.00 влез: 50 денари

* * *

Клуб Гравити

Петок: DJ K105, почеток: 22.35 влез: /

Сабота: – Финале на Лига на шампиони – Баерн Минхен – Борусија Дортмунд, почеток: 20.45 влез: /

Ivan Radenov (live), почеток: 22.30 влез: 50 денари

* * *

Клуб 25

Сабота: Финале на Лига на шампиони – Баерн Минхен – Борусија Дортмунд, почеток: 20.30 влез: /

* доколку има настан кој не е на листата, пишете на kontakt@kicevo.mk за да биде додаден

Exit mobile version