Кичево викенд шема (25-27 јануари 2013)

Спортска сала Христо Узунов (Иванидол)

Петок: Ракометен натпревар Р.К.Гого (КАДЕТИ) – Р.К.Партизан (СЕНИОРИ), почеток 17.00, влез: /

* * *

Клуб Стефано

Сабота: Karaoke Show- Hospital party, почеток: 22.00, влез: слободен

* * *

Клуб Војаџер

Сабота: SARAH MACE, почеток: 22.00, влез: 50 денари

* * *

Ресторан Антика

Сабота: Џибит Трио, почеток: 22.00 влез: /

* * *

*Доколку бидат пријавени други настани, истите ќе бидат навреме додадени. за настан кој не е наведен, слободно пишете да се додаде: kontakt@kicevo.mk