Кичево викенд шема (26-28 април 2013)

Стадион на ФК Напредок

Сабота:  Напредок-Шкендија, почеток: 16.00 часот

* * *

Под јарболот кај железничката станица

Недела: Собир за обединување на Кичевчани, почеток: 18.00 часот

* * *

Клуб Војаџер

Петок: ROBOTNIX(dbr Grupa), почеток: 23.00 влез: /

Сабота: PUKA KOZMETIKA LIVE, почеток: 23.30 влез: 50 денари

* * *

Клуб Гравити

Петок:

Сабота:

* * *

Ресторан Антика

Сабота: Свирка со Нота Бенд Тришо, почеток: 22.00 влез:

* * *

Пицедија Јаху

Петок: Свирче со Перица – Џибит, почеток: 22.00 влез: /

Сабота:

* доколку има настан кој не е на листата, пишете на kontakt@kicevo.mk за да биде додаден