Кичево викенд шема (27 – 29 септември, 2013)

Стадион на ФК Напредок

Сабота: ФК.Напредок – ФК.Борец(кадети), почеток: 13.00

* * *

Спортска сала „Јанчица“

Сабота: РК Кичево 2010 – РК Сап Акумулатори, почеток: 13.30

* * *

Бистра

Недела: Џип турнеја “Убавините на Бистра”, старт: 07.30 пред здружение на возачи Кичево

* * *

Клуб Имиџ

Петок: Antenna5 Weekend-Ерик Фокс, почеток: 22.30 влез: /

Сабота: Antenna5 Weekend-DJ Lefonque, почеток: 22.30 влез: /

* * *

Клуб Стефано

Сабота: ИнструМЕНТАЛ Бенд во ЖИВО, почеток: 22.00 влез: /

* * *

Ресторан Авенија

Сабота: :: FANCY DANCIN’ :: , почеток: 21.00 влез: /

* * *

Ресторан Мегос

Петок: Забава со “Кичевски Тамбураши”, почеток: 22.00 влез: /

* * *

Ресторан Стара Куќа

Сабота: Забава со “Кичевски тамбураши”, почеток: 21.30 влез: /

* * *

  *за настан кој не е наведен, слободно пишете да се додаде: kontakt@kicevo.mk