Последен викенд за 2012 година (28-30 декември 2012)

Клуб Војаџер

Петок: Ardi Flex-и-билно, почеток, 22.оо влез: /

Сабота: BackDoor Band, почеток: 22.00, влез: /

* * *

Клуб Гравити

Петок: SKANDAL SASTAF, почеток: 22.40 часот, влез: 50 денари

Сабота: Ѓоко Танески  & Band, почеток: 22.40, влез: 50 денари

* * *

Клуб Стефано

Air Strings •LIVE•, почеток: 23.00, влез: 50 денари

* * *

*за настан кој не е наведен, слободно пишете да се додаде: kontakt@kicevo.mk

Exit mobile version