Кичево викенд шема (28 – 30 јуни, 2013)

Полигон на касарната на АРМ (петок-недела)

Авто Трка Кичево 2013

* * *

Клуб Војаџер

Петок: LATINO NIGHT, почеток: 23.00 влез: /

Сабота: IKE DE KOKA, почеток: 22.00 влез: 50 денари

* * *

Клуб Гравити

Петок: Dj SLAVV, почеток: 22.30 влез: слободен

Сабота: Dj Larry / Pimp & r’n’b dancers, почеток: 22.30 влез: 50 денари

Недела: Драган Мијалковски

* * *

Пицерија Јаху (Резервација :  Декс 070 614 888 – 078 446 999)

Петок: Свирка со Перица Џибит, почеток: 22.00 влез: /

 

*за настан кој не е наведен, слободно пишете да се додаде: kontakt@kicevo.mk

 

Exit mobile version