Кичево викенд шема (29 ноември – 1 декември 2013)

Клуб Имиџ

Петок: SINTETICSAX PROJECT-ALL DAY PARTY, почеток: 15.00-19.00 влез: /

Сабота: Dj BABURA, почеток: 23.00 влез: /

* * *

Клуб Гравити

Петок: Birthday Weekend Party 7 years, почеток: 22.30 влез:  /

Сабота:

* * *

Клуб Војаџер

Петок: DJ DANIEL, почеток: 22.00 влез:/

Сабота: PUMPERS, почеток: 23.00 влез:/

* * *

Гостилница Панорама

Петок: Дарко Стојаноски и група ” ХАРИЗМА “, почеток: 22.00 влез: слободен

* * *

Гостилница Авенија

Сабота: ::FANCY DANCING:: vol.6 // ROBOTNIX, почеток: 22.00 влез:/

* * *

Ресторан Мегос

Сабота: Свирка со Нота Бенд Тришо, почеток: 22.00 влез:/